Jeg lever af at sy norske nationaldragter og lever derfor af at lave håndarbejde. Og jeg elsker det så meget, at jeg også bruger store dele af min fritid på håndarbejde til mig selv eller mit barn.

Jeg har derfor prøvet ud rigtig meget forskellig sy – og strikkeudstyr og set mig lidt træt på den jungle der findes der ude. Så i min webshop, vil du kun finde god kvalitet. Jeg har nøje udvalgt det jeg har været rigtig glad for at bruge til mit arbejde. Livet er bare for kort til dårligt udstyr.

Da jeg kommer fra Norge har jeg også importeret lidt favoritter fra mit gamle hjemland som ligger rundt omkring på webshoppen. Bl.a. nogle søde garnposer og nydelig hårpynt inspireret af sølvet til de Norske nationaldragter. Vidste du at meget af det sølv, er det samme som bliver brugt på de danske folkedragter?

Til sidst har jeg en kategori der hedder X-Parachute. Det sidste af min fritid går med til at springe faldskærm. Jeg har været faldskærm sportsudøver siden 2005. Og har fået samlet ind en god del brugte faldskærme som har en levetid på 20år. Disse har jeg designet og fået syet om til nogle rigtig fede ”one of a kind” jakker som jeg nu også sælger på min webshop. /p>