Om Christines Håndarbejde

Til dagligt syr og broderer jeg norske nationaldragter, også kaldet Bunad. Det er derfor mit levebrød at lave håndarbejde i højeste kvalitet, efter traditionelle metoder og udtryk. Udover at have håndarbejdet som primære beskæftigels, så bruger jeg også store dele af min fritid på håndarbejde, til såvel mig selv som mit barn. Det gør at jeg i dag har en stor erfaring i at lave forskellige typer håndarbejde, herunder sy og strikke.

I løbet af de mange år hvor jeg har lavet håndarbejde, har jeg prøvet rigtigt meget forskelligt sy- og strikkeudstyr – det er mildest talt en jungle at finde rundt i, derfor besluttede jeg mig for at lave denne webshop, hvor du kan finde nøje udvalgte kvalitets produkter, som jeg selv har været utroligt glad for at bruge.

Da jeg kommer fra Norge har jeg også importeret lidt favoritter fra mit gamle hjemland som ligger rundt omkring på webshoppen. Bl.a. nogle søde garnposer og nydelig hårpynt inspireret af sølvet til de Norske nationaldragter. Vidste du at meget af det sølv, er det samme som bliver brugt på de danske folkedragter?

Derudover har jeg en kategori som hedder X-Parachute Faldskærmsjakker – og den kræver nok lidt nærmere forklaring! I min fritid dyrker jeg nemlig også faldskærmsspring, og jeg har været faldskærm sportsudøver siden 2005. Her har jeg gennem årene fået samlet adskillige faldskærme, som ikke længere kan bruges til sport. For at genbruge et slidstærkt og spændende materialer, har jeg  designet og syet disse faldskærme om, til nogle rigtigt seje “One of a kind” jakker, som jeg nu sælger på webshoppen også!

Christine